שלום לכל הקוראים באשר הם!! אני השפית החשאית 00ס ואני אנחה את פוסט הבישול של הבלוג הזה (מחיאות כפיים)
עד שהכותבת 00אמ (יש לנו שתי 00א) תצליח להפוך גם אותי לכותבת נורמאלית אני אכתוב ממנה כשיש לה זמן.
היום 00אמ ואני סיימנו להכין את הקרמבו מוקה הכי מושלם שמישהו הכין אי פעם!! (מחיאות כפיים)
מה שעשינו זה דבר כזה:
הכנו את הביסקוויט של הקרמבו מפירורי עוגיות פתיבר עם חמאה מומסת,שמן ומים. והכנסנו אותן בצורת עוגיות לתוך תבנית עם נייר אפייה ואת התבנית עם העוגיות למקפיא עד שהתקשו, בערך כעבור 20 דקות.
ואז הכנו את הקצף. אבל הייתה לנו פאדיחה קטנטנה וקצף החלבונים הפך לחביתה.
זרקנו אותו לפח ובמקום זה הקצפנו שמנת מתוקה והוספנו לתוכה מעט קפה כדי שיהיה קרמבו מוקה וגם סוכר בשביל הטעם הטעים. הכנסנו את הקצפת לתוך מזרק מאגניב של קונדיטורים אבל אם אין לכם אז תקחו שקית של סנוויצ'ים ותגזרו אותה באחת הפינות (ולסוגריים של איכות הסביבה- עדיף להשתמש בשקיות מתכלות) ותכניסו את הקצפת אחרי שגזרתם ושאתם מחזיקים את הפינה הגזורה (אתם תצאו מאוד מטומטמים אם הקצפת תישפך לכם).
ואז הזלפנו (איזה מילה מאגניבה זה להזליף) את הקצפת על הביסקוויטים בצורה כזאת יפה.
אחר כך הכנסנו את הכל למקפיא עד שהן התקשו, זה לקח זמן אז תבדקו לפני זה שיש לכם מה לעשות בזמן שאתם מחכים.
אחרי שהכל מוכן וקשה מספיק, אנחנו המסנו שוקולד חלב והוא קצת נשרף אבל זה היה טעים ושמנו בפנים קצת גרידת תפוז, (חולות תפוזים שכמותינו) , אבל אתם יכולים להמיס כל שוקולד אחר ולהוסיף לו כל דבר שאתם רוצים!! (לא מומלץ להוסיף אבוקדו- אנחנו רצינו אבל זה כנראה לא כל כך טעים)
שמנו מעל הקרמבו וזהו!! 00אמ רצתה לשים מעל מרשמלו אבל אני לא חשבתי שזה כל כך מתאים אבל הכל יכול להיות.
רצינו לשים פה תמונה של הקרמבו אבל אבא שלי אכל את האחרון, אז תדמיינו שזה יצא מושלם...
להתראות
עד לפוסט הבישול הבא
00ס ו 00אמ
נ.ב.נ.ב.נב.- אנחנו לא מתיימרות להיות שפיות אבל בתור כמעט גדטולות
גם אנחנו אוהבות לשחק עם שוקולד - כי לשחק עם שוקולד זה מאגניבב-
אבל נפרסם תמונולת של הניסויים שלנו פעם בשבוע שבועיים (:
אז חכו יהיה טעים.
עד שהכותבת 00אמ (יש לנו שתי 00א) תצליח להפוך גם אותי לכותבת נורמאלית אני אכתוב ממנה כשיש לה זמן.
היום 00אמ ואני סיימנו להכין את הקרמבו מוקה הכי מושלם שמישהו הכין אי פעם!! (מחיאות כפיים)
מה שעשינו זה דבר כזה:
הכנו את הביסקוויט של הקרמבו מפירורי עוגיות פתיבר עם חמאה מומסת,שמן ומים. והכנסנו אותן בצורת עוגיות לתוך תבנית עם נייר אפייה ואת התבנית עם העוגיות למקפיא עד שהתקשו, בערך כעבור 20 דקות.
ואז הכנו את הקצף. אבל הייתה לנו פאדיחה קטנטנה וקצף החלבונים הפך לחביתה.
זרקנו אותו לפח ובמקום זה הקצפנו שמנת מתוקה והוספנו לתוכה מעט קפה כדי שיהיה קרמבו מוקה וגם סוכר בשביל הטעם הטעים. הכנסנו את הקצפת לתוך מזרק מאגניב של קונדיטורים אבל אם אין לכם אז תקחו שקית של סנוויצ'ים ותגזרו אותה באחת הפינות (ולסוגריים של איכות הסביבה- עדיף להשתמש בשקיות מתכלות) ותכניסו את הקצפת אחרי שגזרתם ושאתם מחזיקים את הפינה הגזורה (אתם תצאו מאוד מטומטמים אם הקצפת תישפך לכם).
ואז הזלפנו (איזה מילה מאגניבה זה להזליף) את הקצפת על הביסקוויטים בצורה כזאת יפה.
אחר כך הכנסנו את הכל למקפיא עד שהן התקשו, זה לקח זמן אז תבדקו לפני זה שיש לכם מה לעשות בזמן שאתם מחכים.
אחרי שהכל מוכן וקשה מספיק, אנחנו המסנו שוקולד חלב והוא קצת נשרף אבל זה היה טעים ושמנו בפנים קצת גרידת תפוז, (חולות תפוזים שכמותינו) , אבל אתם יכולים להמיס כל שוקולד אחר ולהוסיף לו כל דבר שאתם רוצים!! (לא מומלץ להוסיף אבוקדו- אנחנו רצינו אבל זה כנראה לא כל כך טעים)
שמנו מעל הקרמבו וזהו!! 00אמ רצתה לשים מעל מרשמלו אבל אני לא חשבתי שזה כל כך מתאים אבל הכל יכול להיות.
רצינו לשים פה תמונה של הקרמבו אבל אבא שלי אכל את האחרון, אז תדמיינו שזה יצא מושלם...
להתראות
עד לפוסט הבישול הבא
00ס ו 00אמ
נ.ב.נ.ב.נב.- אנחנו לא מתיימרות להיות שפיות אבל בתור כמעט גדטולות
גם אנחנו אוהבות לשחק עם שוקולד - כי לשחק עם שוקולד זה מאגניבב-
אבל נפרסם תמונולת של הניסויים שלנו פעם בשבוע שבועיים (:
אז חכו יהיה טעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה